1 %

Przekaż 1% podatku na rzecz Fundacji Fundacja „Krąg Przyjaciół Dziecka” im. św. JóżefaKalasancjusza.

Fundusze na prowadzenie działalności  statutowej Fundacji pochodzą głównie z kampanii 1% podatku dochodowego, darowizn firm i osób prywatnych - bez Państwa pomocy nie byłoby to możliwe. Bardzo dziękujemy i zachęcamy aby i w tym roku przekazywać 1% podatku na naszą Fundację- wystarczy wpisac nr KRS 0000120773.

Poniżej znajduje się link do wersji programu PIT 2017 dedykowanej naszej Fundacji, który należy pobrać i zainstalować na komputerze

1. Wersja do pobrania dla systemu MS Windows: http://download.e-pity.pl/down/setup_e-pity2017-opp-0000120773.exe
  2. Wersja on-line uruchamiana w przeglądarce internetowej: https://www.e-pity.pl/pit-2017-program-online-epity-2018-KRS-0000120773

Wszystkie wpłaty 1% przekazane są na realizację zadań statutowych ale można wskazać cel na jaki chcemy przekazać fundusze:

- budowę pijarskiej szkoły w Warszawie,

- edukację,

- świetlice środowiskowe prowadzone przez o. Pijarów,

- leczenie i rehabilitacja,

- pomoc dla dzieci w trudnych warunkach losowych.

W przypadku wsprcia konkretnej świetlicy środowiskowej proszę wpisać miasto, a świetlicach krakowskich nazwę świetlicy.